Saturday, May 3, 2008

Compatible Cartridges

For a few recent years, using reusable stuff is going popular for many reasons. Some people use environment issue as a reason, and another ones said the cost efficiency is the reason.

The same trends also happened on the printer equipment markets. Most people tend to use compatible inkjet cartridges for their inkjet printers. Its not only caused of the original cartridges is one time used stuff, but compatible cartridges are also cheaper than original. Both of original inkjet cartridges or toner cartridges can replace by compatible ones. It is more easy than try to fill the ink or toner by your self.

Inkers.biz is one of the companies whose provides compatible cartridges for most printers at the markets. As an original, compatible cartridge products also give us the guarantee, usually for one year. Most of compatible cartridge manufacturer will refund or replace the product if it doesn’t work with our printer.

1 comment:

Tony said...

Wow fantastic nih hasil nya..moga-moga kedepan aku bisa dapat segitu juga :)
Bulan lalu PR blog ku juga didepak Google ke PR0..tapi bulan ini Googlenya minta maaf kali karena 4 blog ku dihadiahi PR semua..hahaha
Tapi walau gitu emang bener Job lagi sepi..
And selamat untuk laptopnya..aku juga masih ngejar setoran beli laptop dari PPP :)

Jalan-Jalan ke Bangkok Thailand (Bagian Pertama)

Dulu aku sering komentarin temen yang jalan-jalan ke Bangkok, kupikir apa sih yang dicari karena Bangkok kan sama-sama negara berkemban...